Kidsbeweegroute 
Ontwikkeling en realisatie van wandelroutes vol met educatieve weetjes en beweegopdrachten.                            Prikkelt tot bewegen...                                  
 
 
 

Nieuwsgierig en meer weten over de Kidsbeweegroute ?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de Kidsbeweegroute of om een brochure op te vragen. Kidsbeweegroute is een product van M.Y. Mali-Mous en is vastgelegd bij het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE). 

Kidsbeweegroute Kantoor 
Grotestraat 13
8102CD Raalte
E: info@kidsbeweegroute.nl 
T: 06 28476747.

Nieuws
Opening van de 19e Kidsbeweegroute  vindt zaterdag 18 juni plaats in de Hooge Nesse in Zwijndrecht samen met kinderen van de scouting Welka Panoord en leerlingen van kindcentrum De Notenbalk. De route is vrij toegankelijk, en verbindt het recreatiegebied met het speelbos Hooge Nesse. Veel beweeg- en speelplezier! 

Referentieproject 2020 : Sterrenburgpark, Dordrecht
Aanbeveling van de Wijkmanager van gemeente Dordrecht : 
Magda heeft in het Sterrenburgpark in Dordrecht de Biggetjesroute ontwikkeld. Zij heeft dat (in coronatijd!) op een zeer enthousiaste, energieke en creatieve wijze gedaan, samen met basisschool Het Kristal en verpleeghuis De Sterrenlanden.
Het is zeer prettig samenwerken met Magda, zij heeft de wensen goed kunnen vertalen van de verschillende partijen in de wijk en komt voor 100% haar afspraken na. 

Referentieproject 2020 : Landgoed Engelenburg, bij restaurant De Vroolijke Frans, Brummen. 
Aanbeveling van de Rentmeester en assistente van landgoed Engelenburg :
Mijn collega en ik hebben Magda in 2019 benaderd om een Kidsbeweegroute te realiseren op landgoed De Engelenburg. Magda communiceert correct en tijdig, de realisatie van de route verliep ook soepel, waarnaar de Kidsbeweegroute al op 3 juli 202 is geopend. Als u een park, landgoed of bos heeft wat opengesteld is voor publiek en u wilt kinderen meer laten leren over de natuur, waarbij ze ook nog bewegen, dan is  de Kidsbeweegroute die Magda voor u kan maken zeker een aanrader. 

Referentieproject 2019: Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve, Holthone (gemeente Hardenberg). 
Aanbeveling van de Rentmeester van landgoed De Groote Scheere : 
Magda Mali ontwikkelde voor a.s.r. real estate de Kidsbeweegroute op landgoed De Groote Scheere in Holthone. De route is fantastisch geworden en zet kinderen in beweging in de natuur. We zijn er heel blij mee. De routepalen zijn mooi vorm gegeven en met creatieve opdrachten erop voor kids, die gaan over dieren die op dit landgoed voorkomen. Heel passend dus. Het was fijn samenwerken met Magda. Ze regelde alles tot in de puntjes! Ook de dag van de opening, waarbij circa 120 schoolkinderen uit Gramsbergen aanwezig waren, heeft Magda voorbereid. Net als tijdens het hele traject ontzorgde ze ons die dag volledig en had ze alles keurig met ons afgestemd. Die dag was echt een groot feest! Magda combineert creatief denken met praktisch doen. Een echte creatieve doener dus. Dit leidt tot mooie resultaten. 

Referentie project 2018 en 2016 : Kids Track Landal Green Parks Nederland. 
Vanaf 2016 zijn er 8 referentie projecten beschikbaar in Overijssel, Gelderland, Flevoland, Brabant en Zeeland. Zie aan rechterzijde welke Landal parken inmiddels een Kids Track (Kidsbeweegroute iov Landal) rijker zijn. Vraag bij de receptie van de parken waar u precies moet zijn voor de Kids Track. 
Aanbeveling van Manager Fun & Entertainment Development bij Landal GreenParks:
Magda heeft ons voortreffelijk geholpen in het vertalen van onze wens om beweging te combineren met lekker buiten zijn en ook een lichte vorm van edu-tainment. Haar Kidsbeweegroute hebben we gecombineerd met een Running Track op een 7-tal parken ingezet. De reacties van zowel de gasten als onze medewerkers zijn bijzonder positief. In het contact met Magda is ons vooral opgevallen dat ze bereid is om creatief mee te denken in alternatieve mogelijkheden en zelfs na plaatsing nog tips geeft aan parken waar het volgens haar nog beter kan. Haar glas is altijd halfvol en dat werkt natuurlijk bijzonder fijn. 

Referentieproject 2017 : Kidsbeweegroute park de Hoogte, Contreie, gemeente Oosterhout 
Juli 2017  is er een Kidsbeweegroute geopend in gemeente Oosterhout in park de Hoogte. Thema van deze route is de IJzertijd , vanwege alle opgravingen in dit gebied. 
Aanbeveling van Projectmedewerker, afdeling Stadsontwikkeling, gemeente Oosterhout
Wij hebben ook nog steeds plezier van de Kidsbeweegroute in de Contreie en er wordt naar hartenlust gespeeld op alle speellocaties. Oosterhout is hier erg trots op! Heel veel succes Magda, wij hebben super met jou samengewerkt. 

 Referentieproject : Beweegweb Kalsdonk, startpunt Kalsdonk, gemeente Roosendaal
September 2017 feestelijk geopend, startborden met uitleg  bij Brede School Zwanehof  of Luitenpark waar Kidsbeweegroute  het hart vormt van 6 verschillende routes door de wijk die kinderen prikkelen tot beweging.  Alle routes vormen samen een Beweegweb. Dit concept is ontwikkeld door Kidsbeweegroute, KOMPAN en SportServie Noord Brabant (SSNB). Voor meer informatie check www.beweegweb.nl 


 

 

 privacystatement